Even lekker terug in de tijd!

De KBO vierde afgelopen zondag hun 60 jarig bestaan met een nostalgische Fancy Fair. Het was in 1995 dat je voor de laatste keer kon grabbelen, ring gooien, enveloppe trekken, gewicht raden en het rad van Fortuin hoorde draaien. Afgelopen zondag werd dit evenement nog een keer herhaald. Dit keer kon je geen gewicht raden van een echt varken maar van het bestuur van de KBO. Omdat er geen actieve Volkelse missionarissen meer zijn gaat de opbrengst naar Houd Volkel Hartveilig.

Vanuit Volkel Hartveilig hadden we daarom ook een eigen stand waarin de bezoekers konden zien dat de opbrengst naar de aanschaf van nieuwe AED’s en naar nieuwe oefenpoppen gaat. Vanuit Volkel Hartveilig hebben we de KBO geholpen door een aantal ‘raddraaiers’ en lotenverkopers te leveren om samen met de KBO er een TOP dag van te maken.

Benieuwd naar de opbrengst? Kom zaterdag 2 november naar de Goederen & Dienstenveiling en rond de klok van 22.30 uur wordt de opbrengst bekend gemaakt en is ook de trekking van de loterij.